Kaukametsän Kätkäläinen

 
FI48835/106
 
Rotu ja sukupuoli:
Lapinporokoira uros
Väritys:
Musta merkein
Kutsumanimi:
Kätkä
Syntymäaika:
03.08.2010
Isä:
Rakkahalti
Emä:
Nutukas Deictic Aria
Kasvattaja:
Johanna Siitonen, Kaukametsän Kennel, Orivesi
Omistaja:
Krista Haataja, Kairanlumon Kennel, Mellakoski
Lonkat:
A/A
Kyynärät:
0/0
Silmät:
Terveet (11/2014)
Polvet:
0/0
Pompen:
Terve
Prcd-PRA:
A Terve
DM:
Terve
Kätkä on luonteeltaan kiltti, ujo, tottelevainen ja hieman arka uusille asioille, mutta uteliaisuus voittaa joka kerta. Poika on hyvin nöyrä ja olen jo monta kertaa todennut eriksi väitteen ”urokset ovat kovapäisempiä kuin nartut” – sillä meillä tämä sanonta on ainakin juuri toisinpäin. Kätkä rakastaa ihmistä ja rapsutuksia. Herra on ikuinen ystävä sille, joka sitä kerrankin erehtyy rapsuttamaan.
Kätkä tulee toimeen toisten koirien kanssa, urosten kanssa pitää mittailla kumman häntä nousee korkeammalle ja samalla testata vähän egoa, mutta ei ole agressiivinen. Puolustautuu kyllä tarpeen vaatiessa.
Kätkä 9kk
Kätkä tuli minulle suoraan kasvattajalta 7kk:n ikäisenä. En olisi ikinä kuvitellut saavani näin mainiota koira kaveria. Kähmä on tuonut paljon iloa ja naurua ja tuo sitä vielä meille niin kauan kuin elää.
Kätkä 7kk
Kätkä 8kk
Kätkä on alottanut agility harrastuksen keväällä -15, nopea poika oppimaan ja kokeneemmat ihmiset kehuneet lupaavaksi alkajaksi. Näyttely kehistä tuli viime vuonna lähinnä vain H:ta, tämän vuoden näyttely kehät korkataan Rovaniemellä 29.8. Saa nähä mitä jätkästä tykätään kun se on muuttunut mieheksi 😉

Oulu, syyserkkari -14.
Alkukesä -15
Lisää kuvateksti